Általános:
Mérőszalag vagy szabócenti segítségével mérd le a szoros csuklóméreted és ezt válaszd ki a legördülőmenüből. Ha nincs otthon mérőszalag, akkor egy cérnával is megmérheted, miután a cérnát szorosan a csuklódhoz mérted, feszítsd egy vonalzó mellé, hogy megkapd a pontos méretet.
A képen 16 cm-es szoros csuklóméretre készült karkötő látható, kisebb vagy nagyobb karkötő esetén a szimmetria és a kövek száma eltérő lehet.
 
Gyöngyök mérete: Átlag 8 mm
Dupla fűzőgumira fűzve
Az ásványok színe a képen láthatótól minimálisan eltérhet.
 
 

Hegyikristály:
Tiszta energiája minden más energiát mozgásba hoz, érdemes más kövekkel kombinálni. A legerősebb kristály a gyógyhatások terén. Fokozza az összes többi kő hatását, erősíti a test összes funkcióját, kiegyensúlyozó hatást gyakorol a lélekre. A legismertebb gyógykövek egyikének számít.

Barna holdkő:
A Barna holdkő klimaxos tünetek, ingerlékenység, idegesség ellen is igen hatásos, a női nemi szervek működését javítja. A hormonháztartással közvetlenül, vagy közvetve összefüggő problémák mindegyike orvosolható a holdkő segítségével. Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Hatással van a csontozatra is, rendszeres használatával megelőzhető a csontritkulás. Hormonális hajhullás ellen is alkalmazhatjuk. Egyenletesebbé teszi és javítja a nyirokkeringést, ezért a nyirokutak elzáródása, vizenyő, vagy végtagdagadás esetében is segíthet. Nyugtató hatású, növeli a termékenységet.

Rózsakvarc:
A Rózsakvarc ásvány hasznos segítő vérszegénység ellen, női betegségek esetén. Erősíti az ereket, leukémia, asztma esetében nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot. Segítséget nyújt mozgási és egyensúlyi zavaroknál, petefészek gyulladásnál, alvási zavarok, álmatlanság esetében, vagy ha a termékenység fokozására van szükség.
Az egyik legjobb energiát adó kő. A fennálló kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat és a harmóniát, valamint fokozza a feltétel nélküli szeretetet. Segít abban is, hogy te magad ki tudd fejezni a benned szunnyadó érzelmeket. Megszünteti az agressziót, megelőzi a rémálmokat, elűzi a haragot és a félelmeket. Kiváló stresszcsökkentő, idegcsillapító!
Erősíti az idegeket, a szívet, és segíti az alkotó gondolatokat. Elbizakodottság ellen is hatásos. Erősíti a bele élő képességünket, megbocsátásra ösztönöz, gyógyítja a szív sebeit, nyitottá tesz a szépségre és harmóniára, életre kelti az alkotóerőt. Visszaadja a lelki egyensúlyt. Fokozza a szeretetet, a romantikát. A barátság, a szeretet és a szerelem köve.

Thulit:
Nagyon erőteljes hatású kő. Mindent támogat, ami az életerőhöz kapcsolódik. Támogat az ellenállás leküzdésében, gyorsítja a gyógyulást, regenerálódást. Segít kifejezésre juttatni a vidámságot, az extrovertált viselkedési formát, segít a verbális kommunikációban. Növeli a kreativitást, a kíváncsiságot, összekapcsolja az érzelmeket az értelemmel. Segít a szenvedélyek és a szexualitás kifejezésében.
Fokozza a termékenységet, jót tesz a gyomornak és biztosítja a test kalcium egyensúlyát. Erősít, így javasolt kimerültség és legyengülés esetén.

Jáde:
Segít lelki egyensúlyunk helyreállításában, ezzel belső békénk elérésében. Ebben az egyensúlyban nincs ránk hatással sem a negatív, sem a pozitív kritika. Erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású: a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.
Gyógyítja a női ivarszerveket , segíti a termékenységet.  Jó hatása van a veseműködésre, a sav-bázis egyensúlyra, és vízháztartásunkra. Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában. Ezért remekül használható elhízás ellen.

Zebra Jáspis:
A jáspis meghosszabbítja a szexuális örömöt, a testet energiával tölti fel, segíti a szív- és keringési rendszer munkáját, elősegíti, hogy céljainkat elérjük, serkenti a fantáziát és méregtelenítőként és gyulladáscsökkentőként is hat. A jáspis jótékony hatású lehet az emésztőrendszerre, szaporító rendszerre és az ivarszervekre, keringési rendszerre, a hosszantartó betegségekből való felépülésre.