-13%

Terhességi teszt vizeletsugaras 10mlU/ml

350 Ft

 • Extra érzékenység (10 mlU/ml).
 • Használati utasítást minden megrendeléshez mellékelünk.
 • A borítékon semmi nem utal a csomag tartalmára, diszkréten postázzuk.
 • Darabszámkedvezmény:
  • 30-40db-nál 5%
  • 41-60db-nál 7%
  • 61-75db-nál 10%
  • 76db-tól  15%

Használati útmutatót itt találsz a termékhez.

Kategória:

Leírás

Terhességi tesztcsík otthoni használatra, a vizelet HCG (Humán Chorialis Gonadotropin hormon) szintjét mutatja ki. Ez a hormon a magzat beágyazódását követően kezd el termelődni a női szervezetben.  Az extra érzékenységű (10 mlU/ml) tesztek már a fogantatást követő 8. napon adnak bizonyosságot a várandósságról.  Minden teszt egyszer használatos.

A TESZT VÉGREHAJTÁSA

Amennyiben hűtőben tárolt mintából tesztel, úgy kb. 20 perccel a teszt végrehajtása előtt tegye szobahőmérsékletre a mintát és a még felbontatlan tesztet is.

 1. A teszt megkezdéséhez nyissa ki a lezárt tasakot, és vegye ki a tesztcsíkot. Ne vegye elő a tesztcsíkot, amíg nem áll készen a teszt megkezdésére.
 2. Tartsa a tesztet hüvelykujjal és fogja meg úgy, hogy a nedvszívó vége lefelé legyen. Vizeljen a nedvszívó végre amíg az alaposan nedves nem lesz (kb. 2-3 másodperc). Megjegyzés: Ne vizeljen a teszt és kontroll ablakra. Ha szeretne, vizeljen egy tiszta és száraz gyűjtőedénybe, aztán mártsa bele a teszt nedvszívó végét a vizeletbe legalább 10 másodpercig. Ne keverjen össze többféle mintát, minden tesztelésnél új vagy tiszta gyűjtőedényt használjon.
 3. Helyezze a tesztet vízszintes felületre.
 4. Kezdje mérni az időt és várja meg, amíg színes csík(ok) jelenik/jelennek meg. 5 perc múlva olvassa le az eredményt. 15 perc elteltével már ne olvassa le az eredményt. Megjegyzés: A vizeletmintában jelen lévő HCG koncentrációjától függően pozitív eredmény jelenhet meg akár 10-30 másodperc elteltével is. Mindazonáltal, negatív eredmény kimutatásához szükséges megvárni az 5 percet.

AZ EREDMÉNYEK ÉRTELMEZÉSE

Figyeljen oda a Kontrollvonal (C) és a Tesztvonal (T) pozíciójára.

Pozitív  (+) eredmény: Két színes csík látható, egyik a Kontrollvonal (C), másik a Tesztvonal (T) zónában. Megjegyzés: Ez azt jelenti, hogy a vizeletminta tartalmaz HCG hormont, és ön valószínűleg terhes. A színes csík erőssége változhat a HCG koncentrációjának függvényében. Keressen fel nőgyógyász szakorvost, aki valószínűleg vérvétel alapján megerősíti a terhességet. Bizonyos speciális körülmények okozhatnak helytelen eredményt, egy orvos bővebb tájékoztatást tud adni és meg tudja állapítani, amennyiben ön terhes (lásd „MEGKÖTÉSEK” szekció).

Negatív (-) eredmény: Csak a Kontrollzónában (C) jelenik meg csík, a Tesztzónában (T) nem jelenik meg csík. Megjegyzés: Ez azt jelenti, hogy a HCG hormon nincs jelen a vizeletmintában, azaz ön vagy nem terhes, vagy a terhességi hormon szintje még nem olyan magas, hogy kimutatható legyen. Amennyiben van oka azt hinni, hogy ön terhes (pl. menstruáció kimaradása), ismételje meg a tesztet pár nappal később. Ha az újabb teszt is negatív, keresse fel kezelőorvosát (lásd „MEGKÖTÉSEK” szekció).

Érvénytelen eredmény: Ha öt percen belül nem jelenik meg egyetlen csík sem, vagy megjelenik csík, de nem a Kontrollvonalnál (C), akkor az eredmény érvénytelen, a teszt újbóli elvégzése szükséges egy új teszttel.

Megjegyzés: A teszt régióban (T) megjelenő csík színének intenzitása a vizeletmintában jelen lévő HCG koncentrációjának függvényében változik. Szóval bármilyen színárnyalatú csík a Teszt régióban (T) pozitív eredménynek minősül.

A termékről bővebben az alábbi linkeken olvashatsz:

Hogyan válasszuk ki a terhességi (hCG) teszt érzékenyéségt?

Tehességi teszt használati útmutató

A terhességről általában 

További információk

Tömeg 0,012 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Terhességi teszt vizeletsugaras 10mlU/ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük